Ponnyer

Bon Bon
Född 1990

e. Ekelunds Jim RWR 4 u. Laeryds Bonanza

Bon Bon är en B-ponny valack på 130 cm.
Han charmar alla med sin utstrålning. Bon Bon är snäll i stallet och en favorit bland många av våra yngre elever. Han sköter sig jättebra på lektionerna och är duktig i både dressyr och hoppning.

Boy George
Född 1993

e.okänd

Boy är en glad men envis ponny som oftast gör som han vill. Han är lite kaxig när man ska göra i ordning honom.

Boy är duktig i både dressyr och hoppning men kan bli lite stark i hoppningen för de mindre rutinerade ryttarna. Han har tävlat med bra resultat i både dressyr och hoppning.Buster
Född 1991

Buster är en fuxfärgad korsningsvalack som kom till ridskolan 11 oktober 2003.

Han är trevlig att rida och vill alltid göra sitt bästa. I spiltan kan han verka sur när man ska göra i ordning honom eftersom han är lite skygg. Han är inte sur utan bara lite försiktig av sig. En kille som gillar lugna, mysiga människor.

Comet

Född -Chantalie
Född-Dogge
Född -Felix
Född -

Henning Sand
Född - 1999
e.Hugo 179 u.Tokana, mkh ca 1,48

High Power
Född 1994

Welsh Mountain
e.Molstabergs Action Man u.Sunflower - Molstabergs Sandstorm

High Power, eller HP (Hoppe) som han kallas till vardags, är en 123 cm hög Welsh Mountainponny. Han har tävlat lite i både hoppning och dressyr med fin-fina resultat. Han är jättesnäll att pyssla med i stallet och en riktig sötnos. HP blev vald till stallbästis 2001.Ivory
Född -Madonna
Född 1993

Korsningsponny

Madonna är en jättefin svart D-ponny som flyttade till oss på Luleå Ridklubb sommaren 2002. Hon är väldigt pigg att rida och i hoppningen går det väldigt fort. Hon är snäll att pyssla med och sköta om. I hagen är hon Fabians favorittjej.Mahellon
Född 2001

Mahellon som oftast kallas Malte är av rasen Norsk Fjordhäst.

Malte brukar vara med på en del hopptävlingar och är även en duktig körhäst.

Mazetti
Född 1998

e. Michigan - Milli Vanilli

Mazetti är en pigg dam som kom till oss i slutet av sommaren 2008. Hos tidigare ägare har hon tävlat i både hoppning och fälttävlan med fina resultat.

Här på ridskolan har hon fått många goda blickar på sig inom hoppningen då hon är en riktig klippa och hoppar allt man ber henne om!

Hon är väldigt fin i dressyren också, men blir ibland lite vinglig. Man kan ju inte alltid hålla koll på alla fyra benen.

I spiltan uppfattas hon ofta som lite sur och grinig, men i själva verket är hon en riktigt trevlig dam om man ger henne den tid hon behöver.

Vi hoppas på många fina år för henne på ridskolan och att hon kommer trivas i våran verksamhet!Milky Way
Född 1991

Okänd härstamning

Milky Way är en isabellfärgad C-ponny från Danmark. Han döptes på ett ridläger när han var ny på ridskolan, men de flesta kallar honom för "Mille".

Han är en rund C-ponny som gillar godis. Mille är en cool kille som inte gör mycket i onödan, därför är han snäll och mycket lugn på lektionerna.

Han kan däremot se ganska farlig ut när man går in till honom i spiltan, men han är inte så farlig som han ser ut, tvärtom - ger man honom lite tid och är lugn så kan han vara en trevlig och go' kille!

Mille kan det mesta, men hoppning är inte riktigtOzzy Osbourne
Född 1997

imp Danmark

Ozzy är en brun liten ponny som kom till ridskolan hösten 2004. När han kom till oss var han ganska lurvig och såg inte mycket ut för världen.

Nu har han blivit mycket finare i kroppen och det har också visat sig att han är en riktigt trevlig ponny som sköter sig fint i både dressyr och hoppning.Tjalle
Född 1987

e.Klappare u.Manda

Tjalle är stallets andra fjordhäst. Han är duktig på att dra vagnen men fungerar även bra som lektionshäst. Han är stor och kraftig vilket är bra när han ska dra den stora vagnen med mycket folk på. Tjalle brukar ofta vara med och köras på Hägnan och olika andra evenemang. Eftersom han är så stor går han numera på lektioner med de stora hästarna.

Tjalle brukar också vara med på handikappridning eftersom han är så lugn och trygg och aldrig hittar på något bus.Vernell

Född -Zoraja
Född -Kommentarer
Postat av: Hanna

Bilden på Ivory är väll Chantalie? O.o

2009-09-24 @ 17:44:21
Postat av: Viktoria Gudmudsäter

Hejsan, jag var medryttare/fodervärd på Ivory i ett år när han bodde i stockholm innan han kom till er. Hur har han det? När jag fick han var han er tvär envis ponny till att när jag lämnade ifrån han en riktig pärla, hoppas han har fortsatt på det spåret :) krama han massor från mig!

2009-11-09 @ 21:47:13
Postat av: Anonym

Till Hanna:Bilden är ändrad nu. Du hade rätt:-)

2009-11-11 @ 09:09:10
URL: http://lulearidklubb.blogg.se/
Postat av: Stella

Till Viktoria:

Ivory mår bra. Äter sitt morgonhö först och brukar ofta gå ut först av av alla ponnier - det går lååångsamt, men på vägen tillbaka har han bråttom. Gnäggar efter kompisen Komet så klat. ;-) Ivory är omtyckt har jag märkt och ingen har klagat på att han är envis...hehe!

2009-11-11 @ 09:14:15
URL: http://lulearidklubb.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Fin fina ponnysar

2010-01-04 @ 18:56:29
URL: http://bloooondieee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0